Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Olyan nagy izgalom nem látszik a könyvben jelenleg. ma úton leszek egész nap. Szorítok hogy szép, zöld napunk legyen. Amúgy pedig ne felejtsétek: MINDENKI A LEGSZEBBET, LEGJOBBAT szeretné a gyermekének!!! Jön a karácsony!!! Szép napot mindenkinek!!!!
Végigolvastam kb 600 hozzászólást, ami közül kb 2-ben volt érdemi infó, a többi az meg mint amikor a Homok titkait nézte az ember. A zaroban a minimumra és maximumra betett ugyanolyan darabszamu vétel /eladás pont arra jó h át tudja tenni az ember a papírjait tbsz számlára, anélkül, h azt kockáztatná, h nem tudja elég gyorsan bevinni a 2 számlájára az eladást és a vételt. Ami még érdekes volt, h beszéltetek arról h a vicces kedvű eladó 7000+100 darabokat rakott be az 5-os könyvbe többször. Érdekes a 7100 az elég szokatlan szám, de pont 1%-a a kölcsönadott 710k papírnak. Ergo arra gondolok, h azt a kolcsonpakkot vagy most kellett visszaadni , vagy most realizalnak, aki visszakapta. Nos egy ekkora mennyiséggel ha valakinek az az érdeke-ilyen alacsony kozkezhanyad mellett, bizony le lehet zúzni az árfolyamot 2200-rol 1500-ig is simán... Szóval itt ismét azt látjuk, h valaki nagynak ez volt az érdeke. Ha a kolcsonadas valóban kifut év végéig, akkor remélem roboghatunk tovább a következő évben...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...