Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Sokan eldobták a nyomott ár miatt, adóoptimalizálás miatt. Az meg volt és várták lentebb. De kedd óta eltűnt a nagy öntő és nem kapták vissza. Azóta nincs eszetlen árleszorítás. Szvsz. elszedés volt.
Eddig nem volt ennyi vevő a könyvben. Mi történhetett,hogy a 10-es könyvben több mint 120e vevő van??? Eladó meg alig?Még 30e sincs. Ha ez valós vevői lenne és feljebb jönnek,hát ma is lenne 1 szép forgalmú,rendes +os napunk. 1690
Még nincs mai kedvenc. 3 papírt várok még idén lentebb a beszállómhoz. Hátha kapok valamelyikből ma. De nem írom be, h melyikeket, mert meglincselnének :D Ja és 4ig nincs közte ;)
Ha ma 200millás forgalom lenne,szerintem 1750-ig simán mehetnénk.(és akkor még nem is mondtam nagyot) A lassú lecsorgásban elég sokan adogatták. Akinek kellett a pénz ünnepekre,azok már eladták és költik. Másfél hónapja már ezen az árfolyamon voltunk és ha azt nézzük,hogy nagyot emelkedtünk idén,akkor hosszú távon jó,hogy volt 1 korrekció és megpihent a papír. Azt szokták mondani,hogy erőt gyűjt és majd év elején jöhet megint 1 nagyobb felfelé menet a papírban. Ez a papír a BÉTen ami jövőre is a legnagyobbat emelkedhet.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...