Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Vakarcskolléga, ha már ott vagy, tekints már be egy kicsit a részvénykönyvbe, hogy onnan ki lehet e valamit okoskodni. Vannak-e nagyobb 5% alatti tulajok stb. Talán a közkézre vonatkozóan is lehetne onnan következtetni.
Hírre nem várok. Csak derüljön már ki, h ki lesz az 5. IT. Nem szeretem a nyitott kérdéseket. Ha most sem derulne ki és, ha nem túl nagy kérés, aki ott lesz az rákérdezhetne, h mi ez a nagy titkolózás a személyével kapcsolatban... Köszi ;)
Az teljesen biztos, és mindenki figyeljen rá, hogy a spekák, és a napizók megpróbálják majd a papírt beszakítani holnap, ha semmi extra hír nem lesz (szerintem holnap semmi nem lesz még), a majdani olcsó vétel reményében, kihasználva azok csalódottságát, és esetleges félelmét akik holnap a KGy-tól valami nagyot várnak! Nagyon erősnek kell maradni, és ne dobjátok oda a pakkokat az ügyeskedőknek! Ha be is ejtik az árat, mert ugye be tudják, ha akarják, vissza fog jönni, és talpra áll! Kitartás! Ha meg mégis valami jó karácsonyi hír lesz akkor indul a vonat! :)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...