Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Vagy meg most este jon bejelentes, de ebben azert nem hiszek. Van egy olyan erzesem, hogy holnap sem fogjak megvallasztani az uj igazgatosagi tagot... majd kiderul. Azert en elmegyek, ha vege van majd irok, hogy mi volt.
Akkor jönnek a jó napok, ha végre felfelé indulunk nyitó után és akkor 100millió nem arra megy h a daytraderek realizalnak napon belül. Sajnos már rég volt ilyen.
Azon agyaltam, h Takinfos vezető tisztségviselő nem lehet itt IT tag összeférhetetlenség miatt. Max olyan személy, aki összekötő szerepet tud betölteni. Vagy, ha igen, és azért hagyták üresen az előző kgy-n, akkor azóta megállapodásnak kell lennie. De akkor a KGY alatt meg fugenek kellene lennie.
Jó napok mostanában nem igen vannak. Csak rosszak meg nem rosszak
Törölt felhasználó2018. 12. 12. 17:25
Alapvetoen nem volt ez rossz nap. Nem estunk, pici zold. Forgalom se volt rossz. Holnap kgy, remelem amig oda vagyok nem tortenik semmi egetrengeto dolog.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...