Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
István! Abban sem vagyok biztos, hogy nincs papírja! Sőt, nagy az esély rá, hogy rohadt sok papírja van nagyon alacsony beszállón, hiszen itt van már vagy 9 éve a fórumban is, és ő is tudja, hogy ez egy kincsesbánya neki, vsz hosszú, de most főleg rövidtávon! És azzal, hogy kelti a hangulatot, hetente 1x 2x rohadt sok pénzt tud ám keresni vele! Akik egy ilyen öntés után rádobálják a papírt ijedtükben eladásra egymás alá, azokból pont madridék élnek meg a legjobban :)
ez olyan, mint amikor elmégy casinóba és valaki játszik helyetted a te pénzeden. te meg csak ülsz és nézed. én nem látok logikát. gondolom nincs is kiszámítható logika a mozgásban. hacsak nem ez, hogy aki 1600 körül bevásárolt múltheten az adni fogja előbbutóbb, mert nem hosszúra vette. alapvetően hosszútávon lehet optimistának lenni, de sajnos ez megint az a forgatókönyvnek látszik, ami volt már sokszor. nekem csak az a bajom, hogy megint egy szinttel lejjebb áll majd be az ár. idegjáték maximum.
Szerinte így áll helyre a világ rendje. Ha már egyszer ő nem nyerhet, mert nincs részvénye, akkor ezt a nem nyerést kompenzálja már mások vesztesége. Érdekes logikája van neki, ha annak lehet ezt nevezni.
Valamelyik nap néztem a Csoda a HUDSON folyón című filmet, ahol a kulcsmomentum az időzítés volt. Leöntenek 80 M Ft-nyi részvényt és perceken belül megjelennek a lebeszélő emberek. Van részvényem, én csak most szembesültem vele hogy tönkrementem :-) Akinek meg nincs az rögtön lereagálja az esést piacin. Király!!!! Ebből amúgy meg lehet élni, hogy nincs részvényem de nézem a fórumot és öntés után x percel itt vagyok. Ne értsetek félre új vagyok itt, nem akarok senkibe beleállni csak az IDŐTÉNYEZŐ volt ku..a rövid :-)
Engedd el :) Napok óta nem szólalt meg madrid, mert sokakkal ellentétben most ő nem tudta, hogy mi fog történni :) várta várta, hogy legyen öntés, és ahogy az biztos volt eddig is, lett is öntés :) és most eljött az ő pillanata :) ne vegyük el ezt tőle :) engem esküszöm nem idegesít, mert jó olvasni a hülyeségeit! És nem az a hülyeség, hogy lesz-e annyi vagy ennyi, mert azok akár be is jöhetnek néha, hanem az időzítések :)
Miért kérdezel hülyeséget madrid? Ez van hetek óta, szerinted ki az a hülye aki nem gondolta, hogy lesz még jópár ilyen húzás???? Olvass vissza egy kicsit mielőtt baromsággal húzod az emberek agyát :)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...