Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem hiszem, hogy simán eladta mondjuk azt, amit 1600-on vett. Adhatta volna magasabban és porlasztva. Ez a pánikoltatás magamra öntögetéssel, ez pld. jobb magyarázat. Bárki lehet, akinek van nagy pakkja lentről és meg akarja járatni kicsit a pakkja egy részét, kinyerni pár milliót így.
Ne a pénteket nézd, és egyébként meg álmodni mindig kell! Amikor látod, hogy 1800-on napok óta ott állt a 44k ugyan mire gondol mindenki - legalábbis a legtöbben? Arra, hogy amikor azt onnan kiveszik, akkor megindul a fejvesztett dobálás! Bár most nem volt annyira fejvesztett - csak majdnem! De semmi gond, jó kereskedést madrid! Komolyan mondom nem a topik előnyére, de jó taktikát nyomsz, amivel sok papírt és kemény pénzt ki tudsz csavarni a bizonytalanok kezéből!
Borítás után volt 30 M Ft forgalom. lehet gyenge vagyok tőzsdéből, de ha beborítanám ennyivel, akkor ha csak 30 M Ft jön vissza olcsóbb RV-ben az nekem hogy biznisz. Vagy akkor a vevők egy része én magam vagyok olcsóbban és max kaptam 5k új részvényt 100 Ft-al olcsóbban? tehát egy ilyen 80 M Ft-os borítással lehet akár 1 M Ft-ot is keresni? És ennek nics kockázata (pl:nem kapom vissza a RV-met?). Vagy csak mi gondoljuk túl és simán csak kiszállt valaki aki únta a blattot? reál meg pont ott volt. Ennyi. Ennyi?
Vissza olvastam. Pénteken elérte az 1980at, nem várt senki újabb leöntést, esést sőt , közgyűlés után már takinfót várták, meg a decemberi 2500-at. Most megint jó rövidre. A csoda várást nem értem. A keretszerződéseket is félreértik sokan. A humansoft páréve 50 milliárdos keretszerződést nyert és abból több évalatt 1 milliárdot hívtak le.
madrid ezt irta 2 kereskedési nappal ezelőtt... realmadrid #13675 Beszálltam én is 1720-as átlaggal, ezt már remélhetőleg nem kell adnom a mai nap." Tudta, hogy esni fog...ezért nyitott longot.. :D :D :D
Szerintem az van, hogy egyre kisebb pánikot okoz már egy egy ilyen 80 M Ft-os borítás. A lényeg: csütörtökön délelőtt közgyűlés van. Ha csak egy légyfingnyi utalás is lesz TAKINFÓ kapcsán akkor pá-pá 2000-es árfolyamszint!!! Ennyi!!!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...