Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Szerintem is szépen nyitottunk! Van egy érzésem, hogy karácsonyozni már úgy akar menni mindenki, hogy az ez évi célár már be van állítva (én még titokban reménykedem 3000 körül). Az lenne az igazán szép!!!! Nem felbeszélés, csak szubjektív vélemény...
Azért csak előbújnak páran és dobják 1900 alatt,de talán délutánra elfogynak. 1950-en a 30e dugó azért van,hogy lehessen még 1900 körül gyűjteni. Az lesz az érdekes (ha nem lesz a tőzsdéken nagy vérengzés a héten),hogy 2000-nek neki tudunk-e menni a közgyűlés előtt. Közgyűlésen én semmi különöset nem várok,de a Takinfó már jöhetne,mert arról volt szó,hogy még idén hozzánk kerül. Egyébként az esés jót tett a forgalomnak és az,hogy vissza tudott pattanni 1900-ig szintén jelzi,hogy erős a papír. Valószínű sokan figyelik és ha nagy az elmozdulás rövidre belépnek. Úgy gondolom,ha átvinnénk a napokban a 2000-et,jöhetne simán a 2300-2500-as sáv. Mivel lenyugodott a papír(nagy menetelés után)lennének új beszállók is.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...