Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ha az öntés árnál nem engedik lejjebb következetesen az árat, rá fognak jönni az öntögetésre szakosodottak, hogy ez nem működik (leöntök, s az öntésem miatti áresés után aztán lejjebb visszaveszem).
Par perce volt egy konoly 25k ontes, pedig szepen fel volt epulve a vevo oldal. Tobb ne jojjon, mert ilyenkor mindig elcsabulok, hogy 2100en eladjam es 2000en visszavegyem. De mindig pofara estem ha ilyennel probalkoztam 😊
Beteges dolog ez a tőzsde, olyan , mint a kaszinó... Ha az ember hozzászokik ezekhez a napi +5-20%-okhoz és utána reggel még csak "+4%"-on állunk, akkor olyan érzése támad az embernek, hogy "mi van már bazzeg, ma már a nap sem kel fel??" A kaszinóban is az a rossz, hogy az ember nagyon tud örülni az első megnyert 10e forintnak...Az első 100e ft-os nyerő éjszaka után a csillagokon lépked... Aztán ha már volt az embernek egy fél milliós éjszakája, akkor utána már nem tud örülni a napi 10e ft plusznak, nem tudja abbahagyni emiatt a játékot kis pluszban és emiatt egyre gyakrabban csúszik bele nagy minuszokba az ember....
Törölt felhasználó2018. 11. 22. 10:17
Előzmény:
törölt hozzászólás
nyomdat 1400 kornyeken dobtam anno, valoban varhato jo osztalek es most olcso is, de nehez is nagyobb pakktol szabadulni abban a papirban...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...