Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Még mindig nem tudom, hogy hol gyűjtitek ki ezeket az adatokat? Pl most egyszerre öntöttek 40 ezret: osszeadogatod az azonos idopontu kotesek darabszamait? Vagy mikor irjatok h piaci vetel volt, azt is abbol allapitjatok meg, hogy azokos idopontban tobb arfolyamon is( vetelkor egyre magasabban) tortent a tranzakcio? Fontos info lenne szamomra, elore is koszi!
És még nem lehet igaza? 🙂 Az hogy megnézi a 2 e feletti szintet nem jelenti azt hogy rögtön át is vitte. Az hogy visszament alá pedig nem jelenti, hogy nem is fog többet fölé menni. Gyorsulás szerintem akkor lehet ha fixen átviszi, pl ott zár. Szint áttörési kísérletnél szerintem természetes amit most láttunk. Valaki borított, ettől sokan megijednek. Ez nem jelenti azt hogy mondjuk hétfőn nem lesz gyorsulás. Szerintem... 🙂
Rice mintha azt írtad volna hogy ha a 2000-et átlépi akkor új szintre lép , meg akkor micsoda rally lesz. Ez most nem jött be. Te gondoltad volna hogy 30 perc alatt 10 %-ot megy majd durr vissza?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...