Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem türelmetlen,csak okos. Látja,hogy eltűntek az eladók és tudja ha megindul csak drágábban lehet majd venni. Ma még 1900 alatt,de jövő héten már lehet csak 2000 felett lesz eladó. Aztán jön a Takinfó és az A kategória.Jól néz ki a papír még ebben a zord időben is. Forgalom nagyon kicsi. 1900 felett talán felpörögne :D
a nálam listán lévő kb. 200 részvény közül még mindig a legjobb teljesítményt nyújtja a mai napon. Soha rosszabb ne legyen. Sajnos ilyen nemzetközi háttérhangulatban nagyon nehéz emelkedni. Én már akkor is über optimista vagyok, ha ma pluszban zár.
jót rajzoltál, hosszabb távra. Én csak egy emelkedő hullámot néztem. A tiedben benne van egy kis korrekció, majd újra fel. De tényleg sose lehet tudni. Mindig csak találgatás...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...