Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Azt hiszem nem a jelentés fogja elhozni a megváltást! Ahogy előre elterveztem, ha lesz egy akármilyen felhúzás Q3 körül, a jelenlegi pakkom 1/3-át adom is. Elhiszem, hogy szép a jövő, de közben dinamikusabb számlaegyenleg növekedésre vágyom...
Egyre lejjebb és lejjebb. Vissza a kiinduló pontra. Ennyit értek a 150 milliárdos és 400 milliárdos hírek. Gyanús hogy a gyorsjelentés előtti speka sincs. Ennyire csak nem lesz rossz a q3?
Levesben valós időben van beírva minden, de nem zavarjon. Most már értem mi a problémád! Akkor mégse ajánlom a leves topikot. Csak egy kis összegzés: ha idén semmit nem csináltam volna, csak tartom a január 1-i portfolióm, úgy állnék, mint ahogy most is állok azzal együtt, hogy folyamatosan kereskedtem. Szóval feleslegesen aktívkodtam, nem voltam okosabb a piacnál, miközben például opus minimum 3szorozott, ahogy még néhány kis papír is nagyot ment! Ennyi a valóság, ezért kár belém kötni. Ui: 4ig 850 alatt nem eladó!
Furcsa humorod van. Amúgy meg nem nagyon értem mi a gond. Egész évben vettem, adtam. Az elmúlt pár hét leginkább a várakozásról szól, én is úgy gondolom, hogy érdemes tartani. Egyébként ha amatőrnek tartasz(az is vagyok), akkor miért érdekel, hogy mikor mit csinálok? Levesben megtalálod.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...