Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Eddig is tudtuk hogy a telekom adót kivezetik, eddig is tudtuk hogy fejleszteni kell. Ez nem volt egy nagy bejelentés. Ettől nem fog emelkedni az árfolyam.
Törölt felhasználó2023. 11. 09. 09:39
Az esemény november 9-én, csütörtökön 9:30-tól kezdődik, amiről élőben tudósítunk.
Szia Madrid! Igen volt 800 alatt kötés még 13:15-kor, de ha nézted a forgalmat, akkor már jócskán meglódult és bőven szedegették ki az ellenállásokat. Kellett neki egy idő amíg a sok féktől meg tudott szabadulni és el tudott indulni! Meg nem mindenki ül gép előtt! Lesznek akikhez este ért el a hír és remélhetően még a holnapi napra is profitál! Persze ezt majd meglátjuk! A kereskedés felfüggesztés meg bejelentésnél lenne esedékes, de azt azért ritkán. Ilyen esetben nem fogják, hogy együttműködést írnak alá! Szóval csak azt közölték, hogy holnap lesz valami. Arra még nem kellett volna a felfüggesztés!
Nagyon egyszerű. Az életben az emberek nem úgy viselkednek mint amit az írásaikból leszürsz. Facebook, insta, különböző fórumok beírásaiból nem tudhatod hogy az életben milyenek. Gondolom az életben te sem egy állandóan személyeskedő, mások véleményét elfogadni nem tudó, kötekedő alak vagy.
Semmi sértőt nem mondtam, csak szeretnélek megérteni. Ami a "Egyébként meg ne téveszd össze az internetet az élettel." no a válaszod ezen részét bevallom, nem értem. Szoktad mondani, hogy " még a szöveg értés sem megy" Na azt hiszem, most igazad van. Kifejtenéd ezt a mondatodat, hogy én is értsem, mert megvallom, fogalmam sincs, mit akartál ezzel mondani.
Egyébként lehet hogy nem is a hír miatt emelkedett. Megnéztem, a bejelentés 12:58kor jött és 13:15kor még 800 alatt is volt kötés. A hír után kb. 1 órával kezdett emelkedni és lett komoly forgalom. Lehet megint csak felhúzták egy kicsit hogy magasabbról lehessen önteni. 825 után volt kettő komolyabb öntés amiket nem követett már komoly vétel. Egyébként ha annyira komoly hír lenne akkor felfüggesztették volna a kereskedést. Szvsz.
Madrid !Voltál te már valaha boldog?Voltál te már valaha is valamiben optimista? Hittél te már valaha is valamiben? Komolyan nem értem, hogy ilyen negatív hozzáállással hogy a bánatban lehet tőzsdézni, ha egyáltalán tényleg kereskedsz....Amúgy broki haver nem hallott semmit? Ők azért hamarabb jutnak infóhoz, mint mi, kisbüfik.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...