Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Én is hahotázok hogy a 2 éve kezdődött állandó felbeszélésetek mennyire nem működött. Miközben én 900 óta folyamatosan lefele vártam, Ti 1500ra. Akkor most kinek lett igaza. 1-2 hete 700 fölötti árfolyamról írtatok, én írtam egyedül hogy visszafordul. Majd akkor szóljatok le ha 700 vagy inkább 800 fölé megy.
Nem érted a lényeget! Nem is fogod... Olyan állításokkal mosol össze engem, amik nem valósak! Én jó ideje írom, hogy 2-3 év mire tisztul a kép! Ezt ÉN írom és vallom! E szerint is cselekedtem, vagyis februárban eladtam a papírjaim 80%-át 730-as átlagárral, tehát maradt papírom kb 35-40k. Igen, ebből ki lehet számolni mennyit adtam el. Jól tettem, szépet nyertem másokkal. Egy viszont biztos, el fog jönni az ideje a 4ig-nek szerintem! Én figyelek, és veled ellentétben nem írogatok folyamatosan. Legalább 10 darabot vegyél ha már ilyen aktívan nyomod, és fizess elő real adatokra! Peace
Most bevallod hogy eladtad, bezzeg amikor arról írtunk hogy ki adja ekkora mennyiségben, akkor csendben voltál. Ment a felbeszélés közben meg kiderül hogy valójában Te nem veszed hanem adod. Egyébként meg ha figyeltél , láthattad, én is 2-3évet írtam hogy jó lesz a cég, fundásan minden rendben. Csak én látom itt a topicokban is hogy mi a vélemény a kisbefektetők vagy nem is olyan kicsik között a 4igröl. Egyértelműen megírják hogy Ner cég és mindenkit arra bíztatnak hogy kerülje el. E miatt írom hogy akármilyen jó fundásan , mégsem veszik mert a Ner befektetői körökben nem jó ómen hogy finoman fogalmazzak.
Nem semmi ismét amit rendezel..! Nézzük apránként: 1., "Most bevallod hogy eladtad, bezzeg amikor arról írtunk hogy ki adja ekkora mennyiségben, akkor csendben voltál". - Szerintem se feléd se bárki más felé nem tartozom beszámolóval a saját befektetéseimet tekintve -- tehát baromságot irkálsz! 2., "Ment a felbeszélés közben meg kiderül hogy valójában Te nem veszed hanem adod" -- Ezt ketté szedném: Részemről felbeszélés biztosan nem történt, valótlant állítasz! - Vélhetően összekeversz valakikkel! A másik felére is reflektálnék...Ha nem vettem volna folyamatában az elmúlt években, akkor nem lett volna mit eladni ugyebár, tehát ismét értelmetlen számomra az irományod! 3., "Egyébként meg ha figyeltél , láthattad, én is 2-3évet írtam hogy jó lesz a cég" - Ha így gondolod, akkor meg mit szenvedsz itt napi szinten!!!! Halkan megjegyezném, hogy a tőzsdén nem feltétel, hogy egy cég "rendben legyen" a tekintetben hogy profitot realizáljon az ember, lehet ner vagy nem ner tök mindegy! Szerintem nem jártak olyan rosszul azok, akik opust vettek 120 körül, vagy deltát 32-ön....
A cég sem a piacon vesz. Tőzsdén kívül hozzájutott 1.100.000 db részvényhez, akkor minek bajlódna a piacon venni ilyen forgalmak mellett. Már ennek sincs árfelhajtó hatása. Marad a q2 ami még megmozgathatja picit.
Ahogy tegnap írtam, 690 ismét megfogta, onnan megint lefordult. Onnantól már annyi az eladó hogy csak egy nagy vevő jelentene megoldást. Olyan meg nincs.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...