Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
jó meglátás ez is csak a machinációk legalizálása miatt van itt mondjuk a Digi megvásárlása engem is érint, mert az van már 11 éve és már van mobilos szám is remélem nem CBA-s árak lesznek, mert akkor az anyjukat
A rengeteg adósságot árazzák...(Pedig hát ez egy több ismeretlenes egyenlet, és a túloldal hiányzik a képletből, vagyis mennyit termelnek majd az akvirált elemek) ezzel párhuzamosan pedig azt, hogy Jászaiék, a németek, a portugálok és a törökök is tök hülyék, és mindenáron el akarják és fogják is bukni a sok száz milliárdot! Hááát.....
Kreatív és innovatív törvénykezéssel bármikor bármelyik céget lehet cseszegetni. Ezt OV és csapata elég jól be tudja mutatni, ha esetleg túl sok profitot talál valahol, akkor azt hogyan lehet a jó cél érdekében ellenszolgáltatás nélkül betalicskázni az államhoz. Szerinted majd nem fogják ugyanezt alkalmazni az ellenzékiek a ner tönkretételére?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...