Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
úgyúgy és egyelőre gyanús hallgatnak róla, hogy lesz finanszírozva egy vagy két hete leírtam... jönni fog a sok 10 milló vagy 100 millió új részvény... ami mellé jó esetben jön évi 2 milliárd eredmény...
Köszönöm, erre vártunk, ez volt a valószínű. A hírből: A megállapodás alapján a 4iG a tranzakció zárásakor megvásárolja a T-Systems részvényeit. A
tranzakció zárását megelőzően a T-Systems kis- és középvállalati értékesítési üzletága leválasztásra
kerül, és az nem képezi az ügylet tárgyát.
Az aláírt előzetes megállapodásban a felek megegyeztek a vételárban és a főbb feltételekben, azonban a
tranzakció teljes feltételrendszere az előzetes megállapodást is ide értve - a T-Systems átvilágítása és a
felek közötti további tárgyalások függvényében - a végleges adásvételi szerződés aláírásával válik
kötelező erejűvé.
A megállapodás alapján a felek a tranzakció zárását követően hosszú távú együttműködési
megállapodást kötnek, amelynek értelmében a T-Systems továbbra is értékesíti a Magyar Telekom
távközlési szolgáltatásait a nagyvállalati és a közszféra szegmensekben. Tehát a kis- és középvállalati szegmens marad a Telekomnál (ez szerintem a 4IG-nak nem is kell, a Telekom profiljába viszont illik), a nagyvállalati és közületi szegmensben pedig biztosított a folytonosság, a szerződések életben tartása és megújítása, mivel továbbra is értékesítik a Telekom szolgáltatásokat. Ez folyamatos árbevétel, meglévő ügyfélkör, akiket további szolgáltatásokkal lehet megkínálni, szóval bevétel és lehetőség.
Na ja. Nem rég a SET volt felfüggesztve, utána réssel nyitott fel, aztán mi lett a vége. Már lejjebb van mint füge előtt volt. Lehet hogy jó hír jön de beindul a realizálás. Pletykára venni, hírre adni effektus.
Megvan, Jony Ive-t szerződtették. Most írják alá a papírokat, elhagyta az almát és ide jön, látja forigbe a potenciált. Hisz az internet elkészült, az alma is megérett, kezd már büdösödni, itt meg elég naponta 4ig álmodoznia https://pbs.twimg.com/media/D-jzJosUwAAII2x.jpg:large :DDD
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...