Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság (a továbbiakban: Tőzsde) vezérigazgatója a 4iG
Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhelye: 1037 Budapest, Montevideo u. 8.) kibocsátó (a
továbbiakban: Kibocsátó) törzsrészvényének (ISIN azonosító: HU0000167788) és a jelen határozat
mellékletében szereplő kapcsolódó származtatott eszközöknek tőzsdei kereskedését a 2019. július 9-i
Tőzsdenapon a kereskedési idő kezdetétől 2019. július 9-i tőzsdenapon a "Lezárás szakasz" végéig
felfüggeszti.
Nincsen ezzel semmi baj. Alakul ez, csak nem 2 nap alatt váltjuk meg a világot. Ahogy az én idealista várakozásom alakuk: Nyáron oldalazunk, mivel nyaralunk. Közben gyűlik a sok-sok megrendelés, érnek a közbeszerzések, kitalálnak újabb állami IT pénzköltéseket, amiket ősszel lezavarnak. Októberben a táltos megindul, 2500ig meg sem áll. Én ezt várom az idei évtől. Addig meg nem vergődök +-1-2% napi ingadozással.
Természetesen nem tétel. Csak páran minden nap beírják hogy 80000 vevő de csak 30000 eladó ezért emelkedni kell. Erre reagáltam. Korábban írtam 1060-1120 között mozog szerintem még sokáig. Ha lesz tsys akkor elindul fel, ha nem lesz akkor le, szerintem.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...