Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Akkor jöjjön az utsó kereskedési nap a split előtt! mindent bele! ekkora forgalommal nem hiszem, hogy spekák huzták fel ! Valaki tudja, hogy hétfőn mennyi lesz a lépésköz?
Azért az annyira nem volt meglepő mintha holnap csinálná ugyanazt. Ott egy nagyon durva emelkedés után jött a még hirtelenebb zakó. Most meg három hónap hinta után vagyunk és viszonylag lassú emelkedés után. Elég esélyes hogy lesz még olyan zuhé mint akkor volt, de szerintem magasabbról. Persze holnap is lehet simán egy le kör mondjuk 4700 ig, de a nap vége szerintem nem lesz annyira szomorú. Meglátjuk
sziasztok, március óta vagyok itt, azóta kis bővítéssel és egy kis megremegéstől eltekintve tartom a mikro pakkomat kb 3500-as átlagárral. Nem mertem bővíteni a nagy rángatások idején, csak tartottam feszülten (bár volt,hogy sikerült megállni,hogy egyáltalán nem néztem rá). Most viszont már ezen az árfolyamon erősen gondolkozom, kockázatmenedzsment szempontból megérheti itt bővíteni ha van keret? Az elgondolásom az,hogy most van bőven akkora nyerőm, hogy egy esetleges visszaesésnél se legyek mínuszos, viszont az esetleges rallyt nagyobb pakkal tudnám meglovagolni, de továbbra is hosszú távú a célom, a mostani "csak" 30-40% miatt nem is szálltam volna be. (félreértés ne essék, ezt is nagyon megbecsülöm, de azt a plusz stresszt valóban nem ennyiért vállaltam be)
Most már itthon a Balatonon. Jó lett volna ha nem lett volna igazán, de 3 héttel ezelőtti meglátásom úgy látom tökéletesen igaznak bizonyult. Napra pontosan meg tudtam mondani, h mikortól kapcsol emelkedőbe a papír.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...