Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Madrid miért kellett volna ma kitörni? Forgalom jó volt, átlag jó volt......... !!! Tudom, hogy még venni akarsz, én is, de ezen a szinten mindegy hol szállsz be! Bemásolom neked még egyszer 🤣🤣🤣 “Most komolyan, nem mindegy? :) majd kapkodva jönnek vissza a splitnél, és még jobban kapkodni fognak a tsys bejelentés után! maradjatok már nyugton, mert sokkot kapok :) nem mindegy hogy 4500-ról vagy 4200-ról megyünk az égbe? teljesen mindegy ..............” szóval lazulj le madrid! Adja csak el aki most azt gondolja ki kell szállni! Utána legalább a forgalmat fogják generálni, és az árat emelni, amikor vissza szállnak! 🤣🤣🤣
Most komolyan, nem mindegy? :) majd kapkodva jönnek vissza a splitnél, és még jobban kapkodni fognak a tsys bejelentés után! maradjatok már nyugton, mert sokkot kapok :) nem mindegy hogy 4500-ról vagy 4200-ról megyünk az égbe? teljesen mindegy ..............
Ezt olvassátok el, beszartok rajta. 😅 https://444.hu/2019/06/05/matolcsy-gyorgy-wei-wu-wei Benne van a digitalizáció, ami nekünk továbbra is jó lesz. Lölő meg vehetne még forever közkézből 10-15%-nyit a családi alapba, húzza fel szépen a kapitalizációt 🍦🍨🍧😉
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...