Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Igen, napon belül lehet. De azt nem gondolnám, hogy bárki lenne annyira saját pénzének ellensége, hogy komoly TDT short pozikat nyit egy ennyire (il)likvid papírban és utána beírja a fórumba ezt az infot. Elég az, ha a brókerek látják, hogy mennyi a T(DT)short és t(DT) long pozició. Ha az én múltkori teóriám érvényes - márpedig az elmúlt hét eléggé megerősített a hitemben, akkor jövő hét folyamán szerintem el fogjuk érni a 4600-4800-as ársávot. Aztán, hogy utána mi történik, azt nem tudom.
Gyerekek, ne hülyüljünk már meg teljesen! Mondjatok már egy brókercéget, ahol az ilyen kis magyar papírok , mint a 4IG vagy az Opus vagy Estmedia shortolható! Sehol. Max a határidős piacon. Az viszont egyáltalán nem érinti a prompt piacot. Azt meg meg lehet nézni, hogy mekkora a forgalma amúgy is a határidős piacnak.
Azért remélem ezek a nagyobbacska vásárlások nem csak Robbaj short zárásai voltak, mert akkor annyira mégsem szép a záró, ha csak ő húzta fel, mivel akkor kevesebb volt a tényleges “szándékos” vásárlás ..... 😳 úgyhogy ezt inkább hagyjuk 🙄
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...