Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nekem sincs, még semmi hírt nem mondtak. Amikor egy cég tőzsdére viszi valamekkora részvénycsomagját (nem tőzsdei cég részvényeinek a felvásárlásával), az milyen hosszú idő alatt történhet, mennyire nehéz a követelményeknek megfelelni? Azért kérdezem, mert azt mondták, hogy M.L.-nek azért érte meg felvásárolni ezeket az elhagyatott papírokat, mert egy több éves procedúrát meg tudott spórolni. Egy-két BÉT-tájékoztató anyagot megnéztem, és ott nem nagyon részletezték a tőzsdére lépés folyamatát, de nem úgy tűnt, mintha túlbonyolítanák az ügyet. Az MKB hamarosan tőzsdére fog lépni, állítólag 2019-ben (talán a Q3-ban lenne ideális az álmoskönyv szerint), de lehet, hogy csúszni fog, mert eddig csúszott még az egész folyamat.
MKB-ről jut eszembe, mit gondoltok arról, hogy esetleg az MKB IT részlegét is behozhatják ide? Kiszervezték külön Zrt.-be. Erről még pletyka se volt, nem hogy hír, ezért csak feltételezés szintjén vetettem fel. Például a CIG és az MKB Pannónia Alap is összeolvadt, vagy volt valami egyesülés, a "szinergiák kihasználása" címszóval-ami mostanában nagyon divatos.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...