Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Lehet ma megyünk 4300 fölé? Nem nagyon akarják adni lejjebb,eddig. Szerintem sokan eladták,vagy csökkentettek és most szeretnék visszavenni. Itt a fórumon is többen esést,meg vissza 3800-ig liftezést írogatnak. Szerintem sok kicsi kirázódott az elmúlt 4-6 napban. és 4310,megyünk feljebb :D
Napi szinten követem a német frekvencia aukció állását, amiről ma magyarul is jelent meg cikk. https://www.portfolio.hu/vallalatok/telekom/egy-vagyont-fizetnek-a-nemet-mobilcegek-az-5g-frekvenciakert.325395.html Minél magasabbra kúszik az ár, annál kevesebb pénze marad a DT-nek (és persze a Vodafone-nak) arra, hogy más frekvenciákat megvegyenek, például Magyarországon. Miért érdekes ez? Az értékesítésre kínált hazai készlet nem túl nagy, és várhatóan a 3 nagy mellett a Digi érdemi részt akar majd harapni, hogy végre elindíthassa saját országos lefedettségű szolgáltatását (a jelenlegi frekvencia mennyisége ehhez édeskevés - igazából csak a díjat fizeti utána, hasznát még nem látta). Azaz árverseny várható. Ha mellé az állam félre akarna tenni saját használatra (pl. tesztpályákhoz, egyetemeknek, és ipari felhasználóknak, autógyáraknak), ahogy azt hallani lehet, akkor még kisebb tortáért fognak sorban állni az éhes szájak, tudva, hogy hiába nem lesz belőle üzlet még 3-5 évig, utána igen, szóval aki kimarad, lemarad. (lásd 4G: amikor elkezdték, mindenki azzal jött, hogy nincs rá szükség, az emberek mégsem a UPC olcsó 3G mobilinternetét vették...) Mindennek eredője, hogy a DT már csak a pénz miatt is dönthet a T-sys eladása mellett egy alacsonyabb, de még elfogadható ár esetén. Valószínűséget nem tudok mellé tenni, de egyértelműen az eladáspártiakat erősíti a helyzet.
Nem biztos, hogy a központból öntögetik vissza. Van kevés számú polgártárs akik olyan csomagon ülnek, ami nagyjából most Csopak éves költségvetésével egyenlő. Szóval közülük is adhatnak el, mert valamiből élni is kell.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...