Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem, és pompival ellentétben én 6000re várom hosszútávon de attól még itt sávozhat. 2000ről úgy ment 5100ig hogy előtte 1600-2000 között sávozott sokáig.
Ki mondta, hogy pánik van! 5100-3300-at is kiültem, csak szerintem jönni fog 1-2 újabb nehéz hét! Ennyi! Semmi több, és nem vitának szántam, csak válaszoltam a kérdésre!
Ne csak a zárót nézd. Múlt hét szerdán is lement 3900alá de 4200on zárt. Lényegében március vége óta 3800-4300 sávban mozog. Mióta 5100ról bezuhant , azóta ebben a sávban mozog. Tsys pletyka idején volt talán egy picit feljebb.
Ezt én másképp hívom! De mindenki csak magában bízzon, és a saját megérzésében! Én rosszat sejtek, de le is írom ha szeretnétek! Szerintem nem jött össze a tsys és tudják hogy ez átmeneti (nem végleges) nagy esést fog generálni, és halál nyugodtan le fogják kereskedni!
Én is gondoltam erre, csak nyomja ezt a sódert, hogy 4700-ról, meg 4300-ról lemegy mindig 3800-ra. pedig dehogy, mostanában egyre kisebb sávban oldalaz. Már megint eladat és venni akar.
Virág! Szerinted ha csendben jó áron el akarják hagyni a süllyedő hajót mi a legjobb taktika arra hogy ne szakítsák be az árfolyamot???? Egész nap folyamatosan adják, majd nap végén jól látható nagy átkötéseket csinálnak, ezzel fenttartva a látszatot, hogy hajjj milyen jó papír hiszen mennek a mutyis átkötèsek........
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...