Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Reméljük nem, mert akkor elég sok tőkekivonás lesz a következő pár hétben, ameddig ott rally lesz :) márpedig ha ML papír lesz, akkor rally is lesz :):):)
Ezt gondolom tudjátok ki írta ma :) bocs ezt nem hagyhatom ki :) ."Van egy masik igen erdekes tenyezo is. A propaganda-team.1)A 4IG topicban "poreci " nevu kollega fenntart egy topicot, amiben foleg 6-7 nick irogat, mindannyian egesz nyilvanvaloan kizarolag felbeszelok. Kozottuk van legalabb 2 nick, akik negyedorankent irnak valami biztatot. Evidens, hogy fizetett felbeszelok. "poreci nick enged mindent, bele ertve szemelyes sertest, karomkodast, durva pimaaszkodast. Persze csakis azok ellen lehet ezt tenni, akik realitasrol irnak. Es ha maskepp nem tudja elhallgattatni, kitilt."
a KGY-n egyértelműen az ötödölésről döntöttek, és azt ki is adták közleményben :) ezt csak a múlt heti jelentésben rontották el :) és van egy tippem hogy miért, de ez is csak olyan mint bendegúz elmélete :) aki megírta a közleményt múlt héten annyira a fejében volt, hogy 4000/5 = 800, hogy véletlenül nyolcadolást írt le :)
Mi van, ha először nyolcadolni akarták??? Véletlenül ez maradt benne a szövegben? Simán el tudom képzelni, és az utolsó pillanatban meggondolták magukat, így maradt az ötödölés! Ha így volt, úgy gondolom jól döntöttek! Ez a mai nap érdekes volt, egyenlőre vissza tért a 0.5-0.618-as fibok közé. Itt kellene még szerencsétlenkedni 1-2 hetet, aztán mehetne feljebb!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...