Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Dale, mi a bánatnak jössz ide szövegelni? Ahogy láttam mindenkit kitiltanak az oldalatokról aki ott szólni mer egy rossz szót is az opusra, főleg te adsz hangot az elégedetlenségednek általában, akkor mit rontod itt a levegőt? Mindenki látja mennyi az r. szóval .............!
Rendben! Nincs 41G-m, ezért nem is szoktam belekontárkodni más topikjába. :) . Akkor lennék elégedett, ha az egész 41G-t elnyelné az Opus. Tudom, ez itt Istenkáromlásnak számít, de nem tudom, mit szólnátok, ha egy szép napon egyszer csak "kiválna" belőletek egy kis cég, ami szépen felfutna, ti meg csordogálnátok lefelé. . 41G reál:4040
JG Március 18 óta a 4ig vezérigazgatója, és előtte is itt volt mint az igazgatóság tagja. JG kinevezése előtt 4000 alatt volt az árfolyam , kinevezése után ment 5100ig.
"JG átjött, olvastam a fórumban hogy szegény 4ig, illetve ők mennyire
sajnálják most ezt a papírt mert innét csak lefele van.. hát az első nap
pont rácáfolt, ők 500 fölé várták a mai napot, lassan a 450 fölöttinek
is örülni fognak, kemény dolog ez a karma :D " . Várd csak ki a végét! ;) Először nálunk is töretlen volt az MLkedés. Azt is olvastad Opus-topikban, hogy 41G chart kísértetiesen hasonlít a korábbi Opus/Konzum chartokra? Nem?
Jóindulattal 500 Ft-ot érhet a papír, 3 forint az eredmény, szerintem tudsz venni 100 Ft körül split előtt, vagy split után 10 Ft-on, várd ki, jobban jár mindenki
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...