Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
JG átjött, olvastam a fórumban hogy szegény 4ig, illetve ők mennyire sajnálják most ezt a papírt mert innét csak lefele van.. hát az első nap pont rácáfolt, ők 500 fölé várták a mai napot, lassan a 450 fölöttinek is örülni fognak, kemény dolog ez a karma :D
4IG daytrade. A 15min charton a mostani mozgas egy abc korrekcios alakzatnak latszik, ami 3800-4400 kozott fog fel-le-fel menni. En ezt nem latom jo daytrade risk/reward alkalomnak. Inkabb a 60min chatrtot teszem fel. Amikor letsztul a csapkodas, abban jo alkalmak latszanak alakulni, majd par nap mulva. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20190409v00pikqt4.jpeg
Szerintem ha nem bocsátanak ki új részvényt, akkor az osztalék helyett törleszteni és kamatot fizetni kell. Ha kibocsátanak, akkor meg jócskán csökken az osztalékunk. 2021-ig emiatt nem számítok osztalékra
Utána viszont elérné,mert ha jól sikerül újabb rally lesz.Talán itt 4000 körül akarnak rv. kibocsátást. Szerintem lesznek új részvények és az is megerősítés lesz a kicsiknek,hogy valaki-kik ezen az árfolyamon részvényt fogadnak el,illetve a cég kapitalizációja is nagyobb lesz vele. Remélem nem sokat dobnak ki és inkább másképp oldják meg.Nekünk jó ha kevés rv. van forgalomban. Így majd nagyobb lesz az osztalék :D Kicsit lent tartják és előbújnak az eladók. Akvi után újra átértékeli a piac a papírt.Ha jól sikerül nehéz lesz eladót találni. 4070ft
valami miatt nem mindegy. Nem véletlenül volt SRV eladás 4980-on és nem véletlenül volt az a 600 milliós nyakon öntés 5200-ról, ami alsó limitig tolta 5 perc alatt az árfolyamot. Nem tudom mi az oka, de vannak bizonyos szintek ami fölé egy ideig nem engedik a papírt...
Ez mögött mi a ráció? Valószínűleg nem részvénnyel fizetnek, a saját elég kevés, spo nincs a programpontok között, valószínűleg hitel és kötvény lesz a fedezet. Ez esetben nem mindegy az árfolyam?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...