Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Én tartom magam ahhoz, amit mindig is mondtam: - 2022-ig néha lassabb, néha hevesebb, csapongástól se mentes árfolyam-emelkedés, célár 10k felett - 2020/21-től részvényenként 1500++ Ft osztalék (18.8m db) - 2021-ben indul az EU új támogatási ciklusa IT súlyponttal, nyilván erre is épül már most a 4iG - mellette magyar bankok, tranz.adó leírhatóság, nagy fejlesztések, azonnali utalási rendszer - plusz opus csoporton belül minden, de ott nem számolok nagy profit marzzsal, egyik zseb, másik zseb effektus miatt - osztalék adómentes lesz - ha a NER nem bukik, Orbán torkán nem akad meg a pacal, akkor 2026-ig nem kell eladáson gondolkodni - mindennél jobb lesz itt a hozam azoknak, akik időben bespájzoltak Aztán 2024-ben már 1-2 évi osztalék hozammal látni fogom, hogy ki lehet-e csekkolni a mókuskerékből. Addig meg szépen tendálok a minél több home office irányába, már heti 1 nap állandó, gyakran 2-3 is megesik. Szerencsére a tervező munkához nem kell irodai infrastruktúra valahol a cég központjában :)
Én nem tudok 1 évre lelépni,de 9 év múlva 47 évesen fogom letenni a lantot végleg. Aztán még nem tiszta,hogy mi lesz,de mások céljaiért nem fogok tovább gürizni. Szurkolok neked,hogy bejöjjön ez az év. Mondjuk 5ig,AKKO, így könnyű!😁
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...