Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
halkan jegyzem, hogy a kormányzati megrendelések java részéhez - párezer laptop ide, párszáz szerver oda - még olyan baromi sok IT-s nem is kell, inkább csak egy jó logisztika. ;)
" A forgalom tehát biztató, bár a fő kérdés továbbra sem az, hogy mennyi új megrendelés fog érkezni a céghez, hanem az, hogy képes lesz-e a társaság elvégezni a megnyert munkákat a jelenleg is komoly informatikai szakember hiánytól üvöltő piacon?" Talán pont ezért is olyan fontos a T-systems akvi! 1600 alkalmazott, a 4IG-nél kb. 400, tehát nagyjából 2000 fővel a nagy projektek is megoldhatóak lennének...! Nem véletlenül ez a menetrend..
Kedves Balázs! A lentiek is fontosak, de a legfontosabb, hogy NE MONDD EL A FELESÉGEDNEK, HOGY TŐZSDÉZEL!!! Ha nyersz, akkor el akarja majd költeni, ha veszítesz akkor pedig nem hagy élni, amiért a gyereked szájából vetted ki a kenyeret! :)
Szia! Pár tanács. Rajtad áll, h megfogadod -e, úgy mint a tőzsdén minden döntésünk a sajátunk. Minden döntésünket önállóan hozzuk meg, vállaljuk érte a felelősséget, ha rosszul döntünk, akkor a piac kegyetlenül tud büntetni is. Nagyobb kockázatot vállalunk mint az emberek 99%-a de ezt jelentősen nagyobb nyereség reményében. Kezdőként semmiképp nem ajánlanám, h full tőkével szállj bele bármelyik papírba is. Pénz mindig legyen a számlán. Pozi építéssel már mehet a full tőke, de ahhoz idő kell. Nagyon fontos, h ismerd meg önmagad. Tudd, h milyen időtávokban vagy képes gondolkozni/kereskedni. Legyen az időtávhoz mérten célárad. Mindig legyen stop szinted (pszichikai vagy stoplost). Van úgy, h egy papírt bukóban is el kell dobni, akkor vagy hígítasz vagy dobod. De előre tudd, h mi a vész forgatókönyv és akkor tudod kezelni a helyzetet. A tőzsde nagy %-a pszichológia, meg kell ismerned magad, h sikeres légy.
Kedves Balázs! Én csak annyit tudok tanácsolni, hogy nagyon óvatosan tőzsdézz kezdőként! Nagyon fontos a technika és a funda, de tanulópénzt egyszerűen mindenkinek fizetni kell...Én kétszer nulláztam le a befektetett pénzem, utoljára 2009-ben Econettel...De mindkétszer sokat tanultam belőle és felálltam. A beírásokból pedig látszik, hogy vannak még öreg róka fórumtársak. És kérlek, ne tévesszen meg a fórum könnyed hangneme! Itt mindenkinek családja van és sokat kockáztat. De úgy vagyunk vele, ha már kockázat, hát csináljuk könnyedén! Viszont én mindig felelősen írok, mert akik olvassák a fórumot, lehet, hogy hallgatnak rám/ránk és sok olyan kezdő lehet, mint te, aki az itteni lelkes vagy ijesztgető írásokra reagál. A 4IG most nagy lehetőség, de csak óvatosan!.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...