Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Felesleges vitatkozni vele, nyilván az az érdeke, hogy pár bizonytalannal eldobassa és lejjebb tolja az árfolyamot, ezzel keres rajta. Mert azt ne gondoljuk, hogy unalomból vagy puszta emberbaráti szeretetből próbál megóvni minket a veszteségtől...
A T-systems nem egyenlő a Telekommal. A Telekom csupán megválik ettől az üzletágától. Hogy mi a célja ezzel Mészárosnak , valószínűleg csak ők tudják... Persze lehet, ettől függetlenül is ér ennyit ez a papír... az majd kiderül... Kérdés mennyit fog érni a Magyar Telekom a T-system nélkül. Lehet, többet... ha értitek....
Ma delutan lesz egy Webinarium "Kereskedés Mészáros részvényekkel" cimmel. Technikai elemzessel satobbi. http://trader.portfolio.hu/oktatas/online-eloadas/regisztracio/585 En regisztraltam, nagyon kivancsi vagyok az elemzesi technikakra ennel a papirnal. En is Bull vagyok es 1 even belulre varom a kilovest (akar duplazast is 10ks arfolyammal). A kozelmultbeli hirek a megnyert tenderrol illetve a T-Systems felvasarlasi pletykakrol valamint a torekves hogy MO 5g-s hatalom legyen mind fundai egy eros emelkedesnek. Pomperj elemzesei erdekesek, viszont tulontul Bear-ek es nagyon sokszor az opus-hoz illetve az Appenin-hez hasonlitja. Velemenyem szerint ez egy almat a kortevel osszehasonlitas.
4,6-on meg tegnap azért volt az állóháború, mert ott vált napos MACD vételire. Na ahhoz aztán semmi köze se volt a dt-deseknek, hiába mondta ezt pompi. Ott már hosszabb távú pozik kiépítése ment.
Az utolso 100 hozzaszolas alapjan meg mindig 80/20 a bull tobbseg. Ez a "sentiment mutato" tul magas ahhoz, hogy erdemes legyen napi 2 ranezes szinten kovetni. Tul messze van az alja. Eleg napi 1 laza attekintes. . A mai daytrade chart most igy nez ki: Hoppa, beszuras " realmadrid kolleganak: hiaba magyarazod, hogy a zold es a piros kockaban egeszen maskepp viselkedik a 4IG annak, akit elvakit a jozan latasban a penz utani moho vagy. Az nem tudja megkulooztetni a bull es a bear piacot, akarmit mondasz. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20190404v00pmjxz.jpeg .
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...