Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Azért is egyre nehezebb nekik,mert egyre kevesebben vagyunk. Sokan eladták,vagy csökkentettek. Kevesen tartottunk ki,de ezt lehetett tudni előre. Így szokott lenni."Nyerőt a zsebbe" ez a kicsik jelszava. Nyerő pozit nehezebben tartják,mint a vesztest. Pedig néha megéri,főleg itt.
Lehet a módi nem akar megint belefutni egy ilyen hirtelen 50%-os rallyba , mint a múltkor... Mert amúgy van ám itt erő, ha arról van szó 2200-5200 1 hónap alatt, 3100-4700 1 hét alatt...
Vagy jo helyre. Hamarosan elvalik. ;-) . En mar rengeteg ilyen nagyon magabiztos BULL pajtast lattam. Aztan lattam sirni a penze utan. Amugy meg, ha tudsz valamit daytrade-rol meg fibo-rol, akkor tudod ertelmezni ezt. Nem irom le. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20190403v00pdd7xm.jpeg
Próbálkoznak, de az azért tisztán látszik, hogy nem tudnak már akkora pánikot kelteni. Egyre nehezebben szórnak ki kisbüfiket. Főleg úgy, hogy 4-5 lap is lehozta már "A PLETYKÁT". Kitartást srácok és NE ETESSÉTEK A TROLLOKAT! :)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...