Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
és nem csak ez az analógia. Tudtok mondani olyan splittelt papírt, ami a a vágás után rallizott és emelkedni tudott mondjuk fél év alatt? A split nem jelent rallit, ezzel a vezetéssel meg egyenesen veszélyzóna erre spekulálni. Addig lehet benne tér, sztem a dohányos tender még ki fog teljesedni, de utána nagyon észnél kell lenni, masszív beragadás lehet a jutalma a nagy várakozásoknak.
Pedig lehet, hogy a fák az égig érnek! :-) Persze nyilván túlzás, sejtettem, hogy split lesz újra és azért lett ide felhúzatva. Kérdés hogyan értékeli ezt majd a piac. Szvsz addig még lehet benne mozogni, de utána felejtős.
Sosem érdekel ki ez a JG de ma rákerestem, hát van egy feje ennek a faszinak. Ha üzletlenem kellene vele, inkább otthagynám. Reméljük vannak körülötte okos emberek, akik segítenek neki.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...