Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
azt azért ne felejtsük el, hogy jelen pillanatban erre az évre kb.15 milliardos profit már be van árazva. ebből a 4 milliardos tenderből, max 1 milliard lesz a profit. max max. es az is 5 évre elhuzva. tehát kéne 100 milliárd bevétel a cégnek erre az évre. most mennyi van?
Jól mondod és hamarosan a 300-400 közti sávnak állnak neki. Porszívók mennek és néha eladást is nyomnak,hogy előkerüljön 1-2 elbizonytalanodó. Sok papírban a 4milliárdos megrendelés 2-3 nap limitet jelentene :D itt meg mi a 10-20 esetleg 50milliárdos megrendelésre várunk :D Margit nóóórmális???! Közben állítottak a porszívón :D Napi maxon:4360 hát tényleg nincs vételi erő :D :D :D
a részvény +4-6% között majdnem kétszer akkora forgalommal, mint az OTP, MOL, RICHTER együtt összesen... Erre tanult fórumtársunk beírja, hogy nem látja a vételi erőt... Hát nem tudom eldönteni, hogy most valakiket szivatni akarsz, vagy a rádiókabarét akarod megnyerni??
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...