Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Azért tegnap nem volt 1 óra alatt 800 milla forgalom. Itt már sokan beszálltak. Tegnap a fórumon is többen jelezték hogy itt már vesznek. Ha JG és társai nyomják le , nem tudjuk mi a cél ár, ha ők csak indítottak de innen a csorda szellem megy akkor fordul hamarosan.
Megint óriási a forgalom. Azért ehhez a rengeteg eladóhoz vevők is kellenek. 3000-4000 között mindent megvesznek. Ha elindul fel lehet hogy ezt a szintet hamar átlépi.
Törölt felhasználó2019. 03. 22. 10:20
Előzmény:
törölt hozzászólás
és baszki egymást lájkolgatják, nem hiszem el :D sikeres volt az akciótok srácok, kivégeztetek pár kicsit. Most megpihenhettek már. Vagy mi a célár? Hol szeretnétek venni? :)
igen, én is ettől félek, hogy ez történik most! ez a mai nap is egy szívatás :( tegnap is olyan szépen mentünk 2 órát, azt hittem, hogy helyreáll a rend .... most megint ugyanaz a szarakodás megy :(
kicsit megcsúszott a stílus, nemde? más topikban ez járja de itt nem szokás...ti szivattátok meg őket, menj csak mutatkozz be kedvesen ahogy tanítják azt.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...