Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
nem nagyon izgat a papír jövője, ahogy az sem, hogy mekkora a fair értéke, viszont vettem egy nagyobb csomagot, mert ahogy a dolgok állnak ez napiban is nagy kasza lesz. :)
Egyszerű ezt mondani! De lassan júniusban lesz 2 éve hogy Opusba szálltam. Ennyi idő kellet hogy tanuljak a saját pénzem kárán! Cssk ezt tudom tanácsolni mindenkinek! S persze mindig örültemások sikereinek is!
Törölt felhasználó2019. 03. 20. 13:23
Forbes napi idézet: "Nem a more, hanem a better visz előre. És ha van better, akkor előbb-utóbb more is lesz.” Mostantól ezzel nyitok minden nap.
Ne is mond reggel ránéztem. 5k ok jó lesz ez gyerekekkel orvosnál egyszer ránézve alsó limit. Mondom jó hogy nem vagyok gépközelben de moat az egyszer kiülöm ha már 750-570 között egyszer kiráztak.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...