Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem volt az olyan könnyű. Utólag már minden annak tűnik.. De akkor voltak limites napok lefelé is ami elég idegörlő volt... 2 szer zuhant egymás után a konzi 20%ot és nem tudtál eladni.. Opusnál is 144en égett a ház limit alsón majd utolsó fél órába valaki kivette :D
Persze, de 10-szerezés kihozható volt. A Konziból jóval több. És másik raliba is be lehetett szállni. Sokan csinálták, hogy a Konziból kiszálltak, mert túl veszélyesnek találták, aztán jött nekik később az Opi négyszerezés.
A Takarékbank is beszáll a Budapest Bank privatizációjába. Egyik legfontosabb tennivaló a digitalizáció. Ki más végeznè ha nem a 4IG. Ezt most írta s pf. Úgy gondolom nem egy rossz hír,mindenki vonja le a maga következtetését.
Én nem tudom :) De ahogy látom normalizálódott a hangulat itt. Felőlem mehet bármerre. Amiért érdekes lehet a papír, hogy a többi ML hogy reagál majd arra ha megáll az emelkedés itt.
Lehet h nem vagy szakerto de jol erzed, tenyleg sok, ez a lenyeg... 2019 ben akvizicioval 40-50, 2020 tobb 50-55mrd... Nemi alapja azert van, mar itt is olvasgathattam a kicsi orszagunk it piac meretet illetoen egesz jol kozelitett szamokat, ez az ebitda egy kalkulacio, ami teljesen rossz is lehet... tobbszor tevedtem, fogok is, szerencsere tobbszor jott be:) Szoval tenyleg regi vagyok, meg sorba altam mol ert kozepiskolas koromban az otp elott reggel 6kor:))
Hát valami 30-40K-t vettem akkor, és hirtelen elszabadultak az indulatok, nem gondoltam volna akkor erre. Csak azért vettem, mert az még nem rallizott. Na akkor arra is rácuppant a nép.
55 mrd ebitda? Túl soknak tűnik rövid idő alatt, főképp mert olyan hatalmas akviziciókra, amivel ez elérhető lenne, kevés az idő és a pénz. Persze, nem vagyok nagy szakértő, csak a kevés általánosabb jellegű tudásomra és a logikámra hagyatkozok.
Nem szoktam hozza szolni, de olvasok par furomot idonkent... Valoban nem egyszeru 100 fole csuszni... de kicsit inkabb a rv rol hamar itt vagyunk Valoszonu nem igazan erdekel sokmindenkit ki mit var... azert megosztom, se nem le se nem fel beszelek.. Sztem 50-55 mrd ebitda lesz a cegben iden ev vegere, ezert sietnek, par nagy is veszi rendesen. Ez nyilvan csak akvizicioval lehet aminek a bejelentese kozel lehet max 3-6 het, sajnos mire tisztan lat a magam fajta addigra jonreszt beepul az arfolyamba. Persze most nem sajnos mert benne vagyunk itt paran, de megis a jol ertesultekhez kepest vakon.. forgalombol, hirekbol stb probalunk kovetkeztetni merre... Az h ki milyen p/e erteket tud itt el kepzelni majdnem mind1, kesobbi intezmenyi beszallok majd beallitjak az arfolyamot, sztem 7-12 p/e koze... ez most higitas nelkul 20-35e arfolyam (mar valoszinu nincs ido higitani), ami 12-24 honapon belulre teszek, nyilvan lesz kozben split is... a nagyobb kerdes az h a hirig lesz e ontes, kirazas... ha tul kozeli az idopont mar nincs ido a baratinkezek kapkodva veszik, nehogy lemaradjanak vagy keves legyen a tuti infora a nyero. Ha megis borul a gyors terv visszamegyunk szepen 3-5e koze es lassabban lesz de ugyanugy meglesz a szep ebitda.... ha vki azt kerdezi hol lesz a kozgyules utan... 8-12 a tippem ha lesz hir... Sok szerencset.... ide kell
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...