Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
az első az a 444-en egy kommentelő, aki a selmeczi "CSAK"' gabriellát figurázza, a másik egy facebookos jelenség. "kimi noaping" is jól hozza a szerepét, némileg a kettő ötvözete :D
Így van, az elmúlt hetek után megjósolhatatlan, meddig megy el és mikor. Az esetleges korrekcióra fel kell készülni tervvel, meg arra is, ha elmegy pár hónapon belül 8-10000-ig. Kiszállás, maradás, bővítés, szűkítés. Át kell gondolni előre a dolgokat, mert mostanában nagyon gyorsan történnek a dolgok itt.
Öröljünk az emelkedésnek de ne szálljunk el. Ne várjunk már most rövid időn belül 10000et. Bő egy év múlva estleg, ha jönnek a komoly megrendelések, akvik.
Nekem pont ez nincs csak vendég vagyok a noaping tag miatt ill egy jo hangvételű pozitív forum! Koszonjuk! En a SET Ben nyomulok es szeretnem majd az Est Ben is kiturni ujra felfele!
Majd csak figyelj hova fognak ezek ketten menni a 4IG es a SET 😊 En orulok neki hisz a csütörtöki irigy konzi opus emberek tovabb fognak irigykedni vagy azokba kussolni vagy akinek van nemi gogyeja atvasarolja ezekbe magát!!
Lehet h azért hajtják most ennyire mint egy versenylovat mert gyorsan akarnak egy splittet? Esetleg gyorsan kell a jóáras sok részvény és azzal fizetni vmiért az elkövetkező hetekben, hónapokban?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...