Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ne haragudj Rbbj, de ha te józan paraszti ésszel is jóval feljebb várod, akkor miért akarsz minden áron okosabb lenni a technikáddal, meg korrekciós szintekkel, miért adtad el az egészet? Ez a papír sosem erről volt híres, még ha utólag lehet is rá huzogatni minenféle vonalakat, szinteket. Lehet igazad, benne van, de nem azért, mert ez egy átlagos részvény, amit az átlag kereskedési pszicho mozgat.
Akvizicoval is lehet növelni a létszámot, és mire egy olyan hír kijön, addigra nagyrészt beépül az árfolyamba. Nagyon nehéz egy ilyen bennfentes hatteru cégnél tudni, mi van előre bearazva és mi nincs. Az bizonyos , hogy 2-3 év, mire a cég 10-100* árbevételt fog produkálni, de mire ez biztosra lesz vehető, addigra valószínűleg többet is araznak be, mint a biztosat. Pl 100.000-es arfolyammal. Ahogy opi volt 800. És mire biztossa válik 4ig penzgyar, akkor árfolyam el is kezdhet esni....
Tudom sokan nem hiszitek el, de egy óriási sztori elején tart a 4iG!! Kiveséztük, vissza lehet olvasni több tucat oldalon át. Akinél szintén összeáll a mozaik ezen infók alapján az durván sok pénzt kereshet még most is!!! Korrekciót várók megint lemaradnak. Tavaly nyár óta tanulhatott volna mindenki. Itt a korrekció az, hogy bebetonozzák bizonyos szinten a RV árfolyamot hónapokra. (2200-1500 között mesterséges volt, ezt is kitárgyaltuk már). A "semmire" mentünk 15x, mi lesz ha a legvadabb pletykák is valósággá válnak? Hány ember veri majd a fejét az asztalba: hogy tudtam - tudtam, de nem vettem. Jó éjszakát!!
Megérdemelnék 😊 Sok milliót szereztek rovid ido alatt azt most hogy esik bántják azokat akik miatt gyors milliomosok lettek! Illetve penteken jöttek hozzatok karogni na de a piac arra megy amerre a többségnek faj szoval sztem azok le 314-157 irany Ti meg kisebb nagyobb hullámokkal 4-5 k koze!
Pont IT-ben nem értem, hogy lehetne a költség oldallal ennyire játszani? És a bevételek sem lehetnek szürkék. Szerintem épp az IT-ben nem lehet nyereséget kinullázni , míg mondjuk építőiparban és mezőgazdaságban sokkal könnyebben
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...