Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem, csak próbálom úgy nézni hogy mindenki jól járjon, az Opusban a tömés már nem nagyon megy, ha 4iget beletennék folytathatnák nyugodtan! És ugye eddig is úgy volt, hogy konzum turizmus pénzügy, opus ipar! Aztán mégsem az lett, hangosan gondolkodom és az összes lehetőséget meg kell vizsgálni meglátásom szerint
Sztem sem teszik be. Az opus meg a sajat weboldalan sem tunteti fel a 4iget... pedig lett volna 1eve ra... az en meglatasom szerint 3giga ceg a cel... Opus-Konzum / MKB-BB-Takarek-Cig? / 4ig - telco??? Opus-konzi osszeolvadasa igy is ~9honap, nyilvan nem az a celjuk, hogy amint vegeztek, megint belekezdjnek egy hosszadalmas folyamatba.
Amikor vásárolnak valamit és részvényekkel fizetnek,lock upot kérnek,hogy a papírokat ne tudja a piacra önteni meghatározott ideig!!! Az opusnál mindent papírral fizettek és jászaiék nem kötötték ki a lock upot,"elfelejtették"" csak ez nem igaz direkt volt,ezért is tartanak ott az árfolyammal.Ennyi.
Valóban azt jelenti a lock-up, hogy a bennfentes személy bizonyos ideig nem adhatja el a részvényeit a bevezetés után. Ha jól emlékszem, tavaly a Konzumnál volt szó erről, mert Jászai 2017 decemberi Ligetfürdős tőkeemeléssel szerzett részvényeit szórta április (bevezetés) után. Mondjuk ha csak szeptemberben kezdi szórni, akkor csak akkortól esett volna az árfolyam, a lényegen az se változtatott volna, mert eladó részvénye, az van/volt bőven.
Abban tud valaki segíteni, hogy mi ez a lockup story (opusnál?)? Olvastam már sokszor itt, Googlet próbáltam, de nem tudom mi ez a lockup (nem adhatják el x ideig?) 🙂 Köszi
Mi várható még? 1. alapok/ intézményi befektetők bevásárlása. 2. Márciusi kbsz-ek kihirdetése. 3. újabb split. 4. apportok. De ezt már 2,5-nél el kellett adni, utána 3k-nál, majd 3.5k-nál, aztán 3,6-nál, most meg 3,86-nál. Aztán majd ezt mondják 4k-nál majd 4,5-nél utána 5-nél, majd 10-nél. Kb. ezért nincs kedve már az embernek a fórumot olvasni.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...