Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
1. IT beruhazasoke a jövő 2. Banki tranzakciós adó IT fejlesztésre fordítható 3. 2021-tol hatalmas eu IT fejlesztések 4. Osztalék adó eltörlése 5. Mészáros, Tiborcz a fő tulajok Mi kell még? Osztalék részvény lesz, jó hatásfokon
Én még jan elején írtam talán,hogy nyárra 3000-er fölé várom. (Akkor 1600-1800 lehetett) Ha 4e lesz az is felette van :D Egyébként ha 3e felett lenne akvi,akkor szerintem jóval 4e fölé menne. Nagy megrendelésekről meg ne is beszéljünk. Minek ide célár??? 4IG még a a cégépítés legelején van. Nem lehet tudni pontosan mekkora lesz. Sejtéseink vannak,amit le sem írok mert sokan hülyének néznének. Idén még 1 tizedelés is valószínű 4e környékén. Ebben a papírban kb.még 2 éves távlatban min. kéne gondolkodni annak aki beszállt,különben majd ugrál vissza,meg bánja és szomorkodik,hogy ledobta a táltos a hátáról.
Én régen letettem a célár meghatározásokról. Amíg nem splitelik szét a papírokat és nem kezdenek boldog-boldogtalannak fizetni vele addig nem agyalok célárakon. Élvezem mikor ránézek a portfólió egyenlegére és vállon veregetem magam hogy jó döntés volt 1300 magasságában teljes erővel beleszállni :-)
Mi a probléma? Ha elér(t)ed a céláradat, akkor gratulálhatsz magadnak a (ki)tartásért, és a (remélhetőleg) szép nyerőért. Vagy meggondolhatod magad, és új célárat állapítasz meg.
Törölt felhasználó2019. 03. 01. 11:10
2720-at ki is szedték 2 pakkal, mi megy itt...istenem gyönyörű!
Olvass vissza pár napot. Páran szépen leírták, hogy mekkora összegeket akarnak-fognak IT-ra költeni! Azokból hevenyészett számítások szerint a mostani ár többszöröse jött ki! Szerinted miért veszik ennyire? Másnak is leesett! Én tartom, nem ugrálok. Real: 2720!
Jajj srácok/lányok, kezdek bajban lenni: közeleg a céláram, de az még a hosszú stagnálós kivéreztetés előtt volt. Én most úgy érzem, hogy emögé rakétát kötnek. Pár hete még rice te is azt mondtad, hogy idén meg lehet a 3000, de eléggé úgy néz ki, hogy a főnökök mégsem az annyira nyugodt tempót választják. Pedig én is jobban örülnék ha nem lennénk tele limites napokkal. Az mindig veszélyes. Ti most hogy látjátok?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...