Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ha csak azt nezzuk, hogy eddig 70% piaci bevetel volt es csak 30% allami megrendeles, akkor azt a csak 3,2mrdot ami kijott hirkent azt feltehetoen most is szorozhatjuk 2vel, aztbfeltetelezve, hogy a piaci rendelesek csokkentek es mondjuk csak 2,8mrd.. ebbol az jon, hogy kb 2honap es 6mrd bevetel... marciusban ha lesz kb 3mrd akkor elerhetik a 10mrdot is... ropke 3honap alatt tobb mint a tavyi eves fele... ebbol adodoan nem elrugaszkodott sztem evvegeig legalabb 50mrdal szamolni... ha lesz 10-15% profit ezeken... akkor 5mrd-7,5mrd kozott lenne a profit... talan ez ;-)
Legyen úgy! Egyébként én is így gondolom. 2000-es altatásból kitört és erőt mutat a papír. Nem itt lesz a vége rövidre sem. Ha jön az A kategória az csak megerősíti a papírt. Nyárig pedig még jön pár nagyobb (milliárdos )megrendelés is. Nehogy majd sok kicsi 3000 felett ébredjen,hogy nem szabad kimaradni,mert most tényleg kevesen vagyunk. Persze sokan csak akkor vennék a részvényt ha tizedelnék,mert akkor újra olcsó :D :D :D ???
Itt már sokszor leírták: közbeszerzési eljárás nélküli megrendelés, osztalék adómentessége (a 4IG osztalék papírnak készül!), a banki IT fejlesztések tranzakciós díj elengedésből finanszírozhatósága (a közelben van nekünk egy MKB-énk!).
14 K-val. Erőt mutatott a papír. Semmi komoly megingás a reggeli öntögetéstől. A napvégi napizős eladások se tudtak ártani neki és a végén egy komoly megerősítés 2700-on. Holnap efölötti folytatás. Szép papír, jó papír!:)
Na közben 2700-en már vevő :D Egyre szebb a könyv. Lehet ma megint 800 felett is lesz kötés? Közben OTP is újabb csúcs. Szép hét lehet ez is,A kategóriával fűszerezve :D
kiesett rendesen a boliból felfele, gondolom ezt meg kell várnia, ahogy az előző emelkedésben is. viszont macd és rsi sincs túlhúzva még, van hely felfele. https://i.imgur.com/e2SbJV0.jpg
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...