Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Tedd is azt, vállj meg mindentől :) lesz aki megveszi ....! Nekem jó érzésem van :) Akár hogy öntögetik a napizók, nem roskad össze a papír - mert messze még a teteje az árfolyamnak :)
Ez a gyors emelkedés és a hirtelen megtorpanás, visszateszt nem tetszik. Nem, mintha meglepő lenne egy ekkora emelkedés után a visszateszt, de valahogy nincsenek annyira jó érzéseim rövidebb távon. Azt hiszem, megválok attól, ami van.
Nyilván el is fogják adni sokan, mert már egy duplázás is iszonyat pszichés terhelést jelent, érzem én is. Könnyen, gyorsan jött pénz, a jövő meg ki tudja mit hoz... Viszont itt még bármennyire is hihetetlen, mindig az elején járunk. - Alig vannak még bevételek - sehol az osztalék - sehol a nagy 2021-ben induló EU-s IT fejlesztési dömping - még csak most jelentek meg az MNB és a NGM nagy tervei - még sehol az akvizíciók A mostani árfolyam konzervatív becsléssel 5 milliárdos tiszta haszont feltételez erre az évre. Osztalékhozam 8-10% lehetne, ha mindent kifizetnek, de nyilván nem fogják még, mert sok zseton kell a bővüléshez. Szóval tényleg nyugi, 2022-ig kár ugrálni.
nem baj :) Aki tudja, hogy a céget mire hasznäljäk az EU-s pénzek lenyúlásán felül, az érti :) A kisbüfinek ebböl annyi a lényeg: nem lesznek napokon ät felsö limites napok, de a kitörés miatt szintet ugrunk, és hamar lesz 3500, akkor is, ha ma 2800 fölé nem engedik
nem kell visszavegyék.... akiket 4ig papirban fizetnek ki, szolnak nekik, hogy most veheti fel a pénzét, vagyis ezen az áron adhatja el a 4ig papirjait, és kész. NER lovagok kifizetése után nem veszik azok vissza.
az ärfolyamkarbantartó NER brigäd fékezte csak le, mert nem akarnak minden nap felsö limittel emelkedö papirt, hogy ne szálljon el, mint konzum vagy opus. Azokból tanultak.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...