Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Parancs! Értettem!! Az érdemérmet büszkén viselem!!! A 3000-es magaslati pontot a reám bízott eszközökkel a holnapi napon beveszem!! Hazámat Szolgálom!
Jericho kapitány! Szép munka volt a mai, a 2300-as ellenséges lőállást csapataink szétzúzták. Önnek hősies küzdelméért az Ezüst Bika érdemérmet adományozom. A holnapi napra készüljön fel, ismét kemény napunk lesz. Célozza be a 3000-es magaslati pontot - de vigyázzon, takarékoskodjon a lőszerrel ne lőjje el az ütközet első néhány órájában az összes puskaport! :-) (Jó ez a rozé...) :-)
Helló Madrid! Örülünk hogy itt vagy. kell egy reálisan gondolkodó higgadt ember a csapatba. Tudod, mint a Z Világháborúban az Izraeli 9-ik ember. Ha 8-an ugyanúgy látunk valamit, akkor legyen egy 9-ik ember aki kételkedik ebben. Szóval örülök hogy itt vagy újra!!!! Szerintem holnap elérjük a 3k szintjét, még ha csak felszúrással is. A számok már indokolhatják. Ott majd megint be lesz betonozva, míg a funda felfejlődik, de én is az évben 5000 körülire várom az árfolyamát.
üdv ismét madrid! Tudom ám, hogy eddig is nézted a topikot és viszketett az ujjad az enteren, de tartottad a szavad! A jóslatodat elírtad, egy nullával többet írtál, ilyenkor 2000-re szoktad várni, nem 20-ra! :-))
Üdv újra itt! Én egy hozzászólást sem olvastam itt, aki azt írta volna, hogy 4ig kapja az összes megbízást! Kb mindig a felével számoltunk! Hát a holnapi naptól én is tartok de nem azért mert be fog esni, hanem mert ha tök üres lesz a könyv felfelé, jöhet a szökési rés. És ki tudja, a 3k-s régióba mennyi eladó lesz? Ekkora rv számmal, ilyen nagy érdeklődés mellett akár el is """"fogyhatnak"""" a részvények...ma a 10-es könyv 3k-ig látszott, kb 6k eladóval...hát ezért lesz nagyon érdekes a holnapi napunk!
Szia! Örülünk a viszontlátásnak, mert ez egyben azt is jelenti, hogy 2500-nál vagyunk. Ha reálisan kb 5.5 - 6 mrd nyereséggel számolsz, az egy 3k-s árfolyamot túlárazás nélkül is indokol. A többit majd meglátjuk.
Üdv mindenkinek! Gratulálok a kitartóknak. Szép nap volt. Egy kérdés. Miért gondoljátok hogy a sok sok megbízást a 4ig kapja? Van még néhány komoly IT cég rajtuk ķívül is. Az árfolyam nagyon előre szaladt, már előre beárazták a sok nyereséget idénre. Ami valószinüleg meg lesz, de azért nem biztos. 2-3 év, egy két jó akvi és 20000 is lehet egyébként. Ha csak nem kezdenek részvény nyomtatásba. A holnapi nappal csak óvatosan , nem megy ez mindig 20 százalékot, már itt egyesek 3000re várják holnap. Kezekre ráülni , kitartás.
Március közepéig szokták az átsorolást közzétenni. Miért ne lenne A kategóriás??? Régóta írogatom,ha a cég nem kéri a BÉT átsorolja. Szerintem minden követelménynek megfelelünk. Rába valószínű kikerül. 2000 környékén le volt dugózva. Rengeteget kiporszívóztak a kicsiktől. Hírek miatt emelkedett és tegnap már 2100 felett zárt. Ma a dugó kirepült a palackból. Kíváncsi vagyok holnap még jön-e a hab,vagy lesz 1-2 nagyobb hinta palinta. Metis Én is úgy gondolom,hogy az akvik még innét jóval magasabb árfolyamon lesznek. Aki belelát majd a lapokba hajlandó lesz sokkal magasabban is rv-ét elfogadni,mert nagyon szépek a kilátások és a cég hatalmas nyereségeket érhet el,amit osztalék formájában átad a tulajoknak. Ja,hogy majd lehet osztalékadót nem kell fizetni,hát akkor min.15%-al ér többet a papír :D Szerintem 3e felett lesz rv.kibocsátás,ami nekünk részvényeseknek nagyon jó,de ha megvárnak 1-2 nagyobb projekt elnyerését,akkor akár 4e felett is lehet. Utána pedig jöhet a pár napos rally. ragarda Teljesen igazad van. BÉT legjobb papírja lesz 2019-ben is. Remélem az OTP hajnalban jót jelent. Van pár db-om és BÉTnek,valamint a kicsiknek is jó,ha van ott pezsgés és a külföldi alapok is felfigyelnek a BÉTre. 1 év múlva már ők is kellenek,hogy emelkedjen a 4IG,talán majd 6000 fölé :D
Úgy gondolom, hogy elliott megdőlt, de ettől még a fibo szintek jól működhetnek! Egy biztos: nem a kis spekulánsok indították ma meg! Majd 500k volt a forgalom, ezzel még jobban kipucolták a közkezet! Én többet nem bizonygatom senkinek, hogy ez jelenleg a Bét legjobb rv-je, mindenki a saját szerencséjének a kovácsa...minek eladni, minek ki-be ugrálni egy olyan rv-ben, ami akár 10k is lehet 1-2 éven belül! Az osztalékról (mert abban mindenki biztos lehet, hogy az lesz) már nem is beszélve!
A cikkben leírják, hogy 2021-től minden eddiginél többet, 3000 milliárd forintot javasol az Európai Bizottság informatikára költeni. Az nem kis pénz...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...