Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem, persze. De a szintváltáshoz egy 3000ig felhúzás benne lehetne, onnan meg jöhet egy kisebb megnyugvás 2500ig. 1000 felett is pikkpakk 2000ig elment, 1930ig talán és onnan vissza 1400ig ha jól emlékszem. Most is lehet hasonló, pár nap és 2900-3000. Szerintem.
Köszi RICE!!!!!!!! Én is iszom mindenki egészségére ma!! Szintlépés zajlik. Lehet korrekció, de egy NER 2.0 Hibrid RV-nél be lesz betonozva az új árfolyam 3000 felett. Emlékezzetek erre a pár szép napra, mikor 1-2 hónap múlva jönnek a rinyálók hogy miért nem megy 4000-re a RV, meg dobni kell meg hasonlók. Ku..a jó helyen van a pénzünk. A családi ezüst mellé kell tenni a RV-ket. Én 1 db-ot nem adok el. Kivárom az osztalékokat, meg a jóval magasabb árfolyamot. 2720-nál duplázok!!!!!!
Csak azért nem kell előre inni a medve bőrére! Óvatosan duhajkodjunk! Üljünk néma lesben!
Törölt felhasználó2019. 02. 28. 17:31
A 78/2014. (III. 14.) Korm. rendelet 18. § (2) bekezdése tartalmazza azt a 15%-ot, amit én félreértettem. Bemásolom az (1) bekezdést is, mert így lesz érthető: 18. § (1) A befektetési alap eszközeinek 10 százalékát fektetheti be ugyanazon kibocsátó által kibocsátott átruházható értékpapírokba vagy pénzpiaci eszközökbe. (2) Az (1) bekezdésben meghatározott korláttal szemben 15 százalékos korlát alkalmazható olyan átruházható értékpapírok tekintetében, amelyeket szabályozott piacon vagy multilaterális kereskedési rendszeren forgalmaznak, feltéve, hogy az utolsó naptári negyedévben mért napi átlagos forgalma meghaladja a százmillió forintot.
Persze eddig is az voltál. Régóta ismerem a matgab faktort. Régi tőzsdés vagyok. Te legalább mindig beírtad,ha vettél,vagy eladtál. Mind1 volt merre ment a papír,de régebben általában ellenkezőleg. Azért 1 éve nagyot fordult a széljárás szerencsére :D Most 1 hajóban evezünk a nagyok farvizén. Csak ringatózunk,de néha jön a löket. Ma 1 löketes nap volt. Lesz-e folytatás??? Mondjuk én ráérek :D 4IGés részvényes társak! Egészségetekre!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...