Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
NER 2.0 Hibrid részvény. Továbbfejlesztett, új típusú részvény. Kiiktatva az első generációs ML részvények hibáival. Az emberi tényező a hibázásra itt: KIZÁRVA! És az ítéletnapon a rendszer öntudatára ébred...
nem olyan fura ez, ha figyelembe veszed azt, hogy kik az OPUS és kik a 4IG tulajdonosai és főleg, hogy ki milyen arányban tulajdonos... Az sem mindegy, hogy míg az OPUS 10 forintról ment fel 800-ig (ma 430) azaz 80/43-szorozódott, addig a 4IG kb. 220-ról ment fel 2100-ig, azaz majdnem tízszereződött. Persze az Opus egy üres cég volt, amibe értéket rakva könnyen meg lehet 100-szorozni is a cég értékét, addig a 4IG egy valós operációval rendelkező cég volt már ML előtt is...
Ugrálás veszélyes, mert nem mindig sikerül visszavenni olcsóbban. Én már megszívtam ezzel, úgyhogy kezeimre ráültem. Elfér a számlán, békén hagyom, ez a gyümölcs jövőre fog szerintem megérni igazán. :)
Fura,hogy a 4igben minden papírforma szerint működik,az opusban meg minden fordítva,pedig mindkettő ML. De bevallottan amatőr vagyok,ha kell,visszajövök fentebb is és megint tanultam valamit.
Egy ötletnek jó lenne,de számomra nem kis összeggel vagyok ott beragadva,fájna realizálni a mínuszt és még hiszek benne,hogy lesznek jobb idők. De meggondolom...
Szerintem veszélyes ugrálni benne, mert bármikor ugorhat nagyobbat. Lássuk csak az elmúlt 2 hét történéseit: 1.,Volt egy 900millás szerződés 2., Volt egy tökéletes gyorsjelentés 3., Volt egy komoly nemzetközi indexbe való bekerülésről hír és 4., Most jött a mai 2.36 milliárdos szerződés! Az irány adott, abban biztosak lehetünk, hogy további hírek fognak érkezni, mondhatni ez csak a kezdet! Érdemes a fától észrevenni az erdőt, de ezt már írtam párszor, nem akarom szajkózni..:-)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...