Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Remélhetőleg megyünk tovább 3000 felé, de az biztos, hogy itt a puhák ki fognak szállni, és eldobják a pakkokat! Na és ma tuti benézett jópár napizó, úgyhogy nem szabad bedőlni annak, ha dobálgatják a pakkjaikat!
Azért szeretem az ATH korszakot, mert ilyenkor mindenki nyerőben van, mindenki nyertes, aki részvényes. Számomra a következő nagy mérföldkő az osztalék lenne, ami 2020-ban már jó eséllyel várható. Addig meg jó munkát a 4iG minden munkatársának!
Húúú ma majdnem rábaltáztam a 20 forintozásra délelőtt, de jött egy ihlet és S.O.S. visszavettem a játszós pénzem darabszámát is !
Törölt felhasználó2019. 02. 28. 15:04
Rv társak! Ezt pár nappal ezelőtt nem gondoltuk volna, vagyis csak az időpontot nem tudtuk, hogy mikor lesz 2300-2400. Kérdésem, innen mi a következő lépcsőfok? 😄 időzünk itt is majd egy ideig mint 2k környékén vagy ugrások lesznek egy jó 3k-ig? :)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...