Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Akik bent ragadtak annak idején, és nem szeretik a 4IG-t, illetve nem hosszú távra terveznek, azok most gyorsan szálljanak ki, mi pedig indulunk tovább :)
Büszke vagyok rá, hogy a mai napot az én 11 db-os kötésem kezdte el :):):):) HAHAHA :) Türelem, türelem, türelem - nem szabad egy pillanatig sem elbizonytalanodni abban, hogy a 4IG papírnak bőven 3000 felett lesz az ára (sokkal több szerintem, de maradjunk ennél)
És ezek még csak morzsák. Az évben szerintem 25-30 MRD FT-ig meg sem állunk. Viszont hogy ebből Q4-ben eredmény legyen ahhoz március-áprilisban még sok hasonló bejelentés kell (LESZ). Na akkor én csak egy kávét fogok kérni :-)
tegyétek meg tétjeiteket és várjatok ! Nem kell állandóan itt rugózni, hogy megy nem megy 20 ft 40 ft +/- stb a föld forog, a nap süt , a 4 ig meg jó lesz ! Nagyon !!!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...