Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
úgy látszik a módi taktikát változtatott. Eddig azoktól vették el a papírt akik nem bírták idegekkel az esetleges 10-30%-os bukókat egy két nap alatt. Most azokat izzasztják, akik ezt a vízszintes, események nélküli árfolyam vonalat nem bírják idegekkel... Amúgy jól csinálják, meg kell hagyni!
Valóban erős támasznak bizonyult a 2000, és jobban is néz ki, hogy 2000 felett agonizálunk, mint ha 2000 alatt történne, már elég sokáig tartózkodott 2000 felett. Az Egyszer volt Budán Kutyavásár 3. (rendezte Jászai Gellért) reklámszünetében vagyunk vsz. (én legalábbis eddig nem láttam a stáblistát. :D) Sok kereskedelmi csatorna megirigyelné ennek a reklámszünetnek a hosszát. Remélem, jobb lesz ez a rész, mint az előző epizódok. :)
Így van. A 900 millás hírnél jól látszott, hogy jöhet borúra derű. 1960 volt és úgy nézett ki, hogy megy lejjebb, aztán jött a hír és ugrott 200-at 900 millára. Mi lenne, ha pár milliárdról lenne szó? :) Aki akarta,már dobta szvsz.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...