Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Másik érdekesség. pl. Mai nap a Wallis (autógumi)2 topikban kb.eddig 1200db beírás,itt a 4IGben pedig "csak"100db. Na kb.ekkora a különbség. Ott annyival több kicsi,speki van mint itt. Ez van az OPUSnál is. Ott is több a topik és rengeteg kicsi. Ami érdekes,hogy már az autósban is azt írják,hogy a nagyok veszik a papírt,pedig csak sokan máshol eladnak és ott vesznek,illetve sokan felfelé is várják a korrekciót és azért szállnak be. A lényeg ott a kicsiket kitömték. Sok jó hírt hoztak ki,hogy a kicsik vegyék a papírt. (Ők már régebben bezsákolták,még a hírek előtt és a rallyban adták,kicsik pedig versengve vették. Wallis oldalán megnéztem a 2018-as 1félév eredményét. Veszteséges!!! minimális,de veszteséges.(Persze lehet mondani,hogy a 4IGjé nagyobb,de itt Mészáros a tulaj,nála minden arannyá változik :D Ja és közben a 4IGnél szinte hírzárlat van,csak amit muszáj nyilatkoznak. Ahol ígérgetnek,onnét kell menekülni (Lásd.EST,OTT,stb)ahol csendben dolgoznak,azt pedig sumákban gyűjteni a véleményem szerint. (Sok régi részvényben is nagy ígérgetések voltak. Vették is a kicsik,majd ment le szinte 0-ra. Humet,RFV,Synergon,Nabi,Genessys,stb) Ez az OPUSra és Konzumra nem vonatkozik.Oda Mészi komoly cégeket vitt be,csak sok OPUS papírral fizettek amit többen értékesítenek. Egyesülés is megkeverte a kicsiket
azt, hogy "láttam"??? kérdésre válaszoltam, nyilván a "köszönöm" lett volna az illő válasz, de nincsenek ilyen elvárásaim, viszont a "pont" és megmagyarázva hogy "láttam", nem túl intelligens reakció
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...