Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
2020-ig 30k vevő gyűlt már össze...nem véletlenül állnak ott "éhesen", várva a beszórogatásokat! Aztán ha már nem fognak kapni, kénytelenek lesznek szintet lépni.
Azért ez "csak" 1 milliárdos megrendelés volt. Idővel lesz még több is, meg nagyobb is. Csak nyilván nem pár hét alatt. Kell még néhány hónap, de lehet fél év is, hogy komolyabb, több 10 milliárdos megrendelések beessenek. (1 milliárdos megrendelés értéke közvetlenül nem fog látszódni az árfolyamon, azon a cég már túl lépet.)
Törölt felhasználó2019. 02. 13. 14:19
Előzmény:
törölt hozzászólás
Tegnap 1970 kornyeken jarkaltunk... majd 2080on zartunk, en nem erzem itt a nagy tragediat. 1mrdos tetel azert nem olyan kirivoan nagy tetel ami indokolna a nagy rohanast. Elozo evben is volt ilyen, EON pl. Tobb ilyen hir kell meg, es erkezni is fog szerintem.
Nagyon vázlatosan: talán április 1 után a
nemzetbiztonságilag kockázatosnak (ezt a kiemelt beruházások során saját
bőrömön érzem, hogy gyakorlatilag majdnem bármi lehet) ítélt informatikai
munkákat, pályáztatás nélkül annak adhatják akiknek akarják (megjegyzésem: gyakorlatilag
maguknak).
Ezért kell tartani "Longos Pakkot " meg "Játszós Pakkot" el kell adni amikor az általad szabott árat eléri és venni kell amikor az általad szabott árat eléri ! De hét tudjuk a két nagy hiba ami sokszor az én hibám is ! 1 kapzsiság 2 kapkodás
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...