Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Majd jön,hogy az autóban duplázott,ezt meg 2000-ért sikerült vennie. Hát autógumi nagyot durrant. (felfelé,de lefelé is és a lefelének még nincs is vége szvsz) Sajnálom akik 200 felett szálltak be,pedig innét is átugrottak oda páran. Érdekes ez a tőzsde. Emlékszem mikor az OTTsek jártak át ide,hogy azt kell venni (opuszosok is) mert mi esünk majd ott meg min. a dupla. Hát ott nagy esés lett mi meg még feljebb vagyunk és ha az lesz amire gondolok,akkor leszünk még sokkal feljebb is. Itt a türelem pénzt terem,az elmúlt évben ez volt és legalább 2-3 évig még ez lesz a 4IGben :D
Én mondjuk csak játszadoztam vele és kihasználtam az eladói és vevői közötti nagy része. Csináltam is vele két hónap alatt 10% ot pluszba a teljes pakkomra úgy, hogy csak a pakk harmadát-felét használtam. Ez 9 év alatt tökéletes taktika lett volna. Kivéve tavaly ilyenkor 😀
Ahogy jön ütősebb hír, meg fog történni, és új csúcsra is megy. Sok azon a szinten az eladó, ezért kell komolyabb hír hozzá! Azoknak akik nem rövidben gondolkoznak, tökéletesen mutatja az irányt a tegnapi szerződés, és szerintem a pénteki gyj.-is fogja!
Én is emlékszem, hogy tavaly majdnem eladtam 10 év után, akkor amikor 2100-ról végre újra felment 2700-ig... Aztán mondom ez biztos egy matgabos megérzés és hagytam...De nagyon erősen gondolkodtam rajta...
A tegnapi események tükrében csalódás ez a mai nap. Talán annyi biztatót látok, hogy az idei kitörés óta eddig 3x ment neki a 2140-60-as zónának...bizom benne, hogy negyedszerre át is fogja vinni!
szia treff, multkor mintha kértél volna csártot de qrvára elfelejtettem , aszem hétvégén lehetett bedobok egy napost de nem tudok vele mit kezdeni , meghagyom Neked ..... https://www.tradingview.com/x/i0KJlVzx bocs, hogy csak most reagáltam, nem követem ezt a papírt
Szinte minden papírt beejtenek, nem is értem mi a szösz van. Hová megy a tőke? Ha ilyen volt korábban, mindig volt egy olyan papír, vagy több, amely limittel ment, vagy legalábbis emelkedett. Most egy sem.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...