Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Igazad van, a közkéz faktort kihagytam. Ettől még persze a meghatározott kapitalizációjú papíroknak is van egy átlag-forgalma, az csak egy matematikai művelet.
Ez így ebben a formában szerintem nem igaz. (Lásd Est) Ha azt írtad volna,hogy kis kapitalizáció és a nagyon alacsony közkéz miatt ez a normális forgalom,na azzal már egyet értenék :D
Én is néztem,de van még saját részvénye is a cégnek is és HS BOARD Kft-nél is van részvény és Tóth B.Zsoltnak is 1 nagy pakkja. (Opusnál van kölcsönben 72300db)Azokat szerintem a közkézbe számítják (ha valaki tudja pontosan írja meg) Ha így van akkor 29% alatti a valódi közkéz. Persze ebből is van baráti kezekben.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...